What May NN Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 SARA to duża sunia! Jest młoda, chętna na współpracę z człowiekiem jednak niczego nie została nauczona! Ma wielki potencjał i jeśli tylko ktos da jej szansę i dom odwdzięczy się całą sobą! Sara jest młoda, mądra i piękna. Niestety nie ma kawałka ucha, może zostało odgryzione, a może stało się coś gorszego - nie wiemy! Sara czeka w przytulisku i wypatruje swojego człowieka! Sara: Uploaded with ImageShack.us Quote
Boogie Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Oj jak ona mi Aze przypomina. Nie jest agresywna. Niechetnie ale z pomocą pana Grzegorza dała sobie przerośnięte pazury obciąć. Lubi mizianie. Jest nieokrzesana, ale to kwestia pracy. W sumie przy tych wszystkich psiakach cięzko stwierdzić, bo wypuszczone z kojca na chwiile po prostu wykorzystują wiekszą przestrzeń by poszaleć. Quote
eduso Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Sara jest śliczna, mam kilka jej zdjęć, niestety tylko takie zza krat: Quote
snuszak Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 sunia była dziś ze mną i Hania na spacerku, miła z niej panienka, odważna i chętna na smaczki Hani :) czy ta sunia hienka (boks P4) ma wątek?? bo nie pamiętam i nie mogę znaleźć a też będą jej fotki Quote
What May NN Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 tak, to Zara http://www.dogomania.pl/threads/217367-Zara-sprytna-uciekinierka-z-komornik-znów-w-przytulisku!! Quote
Boogie Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Zara jest w K4, w P4 też jest pręgowana, pomiędzy Dubby a tatusiami maluchów. Quote
SkarpetKa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Zara jest w boksie komornickim K5, a w P4 to jest ta pręgowana nieokrzesana sunia i ona chyba nie ma wątku. Tu są jej fotki: http://s1132.photobucket.com/albums/m577/magdaxkowalska/Prega/ Quote
What May NN Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 no tak, jasne.. sorry! zasugerowałam się "hieną" ;-) ta nie ma wątku! Quote
eduso Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Może Tigra (bo ma pasy jak tygrysek) ? :) To jest bardzo kochana sunia, w boksie energiczna, a na spacerku wcale nie była raptusowata, ale delikatna! Mam dzisiejsze zdjęcia jej, Sary, Hamy i trójki szczeniątek, wieczorem wrzucę. Quote
snuszak Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 nieokrzesana?? Dorotka :mad::mad: to kochana sunia, rewelacja, delikatna, nieśmiała, zastyga bez ruchy podczas głaskania, ideał!! teraz moja ulubienica, bo Tycjanek wcześniejszy numer 1 pojechał i mam nadzieję swojego pana nie zjadł :diabloti: Quote
eduso Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Wracamy do Sary!, Tigra ma już swój wątek :) Dzisiejsze zdjęcia: Reszta zdjęć: https://picasaweb.google.com/HaniaEdi/SaraDoAdopcji Quote
What May NN Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Sara taka piękna i zero zapytań :-( Quote
eduso Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Trudno mi uwierzyć, że Sara, Tigra i Hama nadal nie mają domów...! :( Słuchajcie, a dacie radę podmienić fotki Sary i Hamy na fundacyjnej stronie? Może to coś da... Quote
What May NN Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Sara w hoteliku.. przypominamy sunię! Quote
Maciek777 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 What May NN napisał(a):Sara w hoteliku.. przypominamy sunię! Zgadza się!:-) (jestem tam opiekunem) Wobec ludzi jest bardzo przyjacielska, a wobec innych psów to już gorzej:-( Po jej wyglądzie widać, że swoje w życiu przeszła, ale teraz może być już tylko lepiej:-) Quote
Boogie Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Czyli szukamy domu bez innych zwierząt. Najwazniejsze, że do stosunek do ludzi potwierdzony :) Quote
Maciek777 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Boogie napisał(a):Czyli szukamy domu bez innych zwierząt. Najwazniejsze, że do stosunek do ludzi potwierdzony :) Raczej bez psów, a już na pewno bez suń. Jak reaguje na inne zwierzęta typu np koty, w hotelu nie mieliśmy okazji sprawdzić bo tu same psy, nie licząc saren i zajęcy na polach dookoła:-) Quote
Penny Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 W końcu zrobiłam Sarze kilka zdjęć. Śliczna z niej sunia, ale te blizny na pyszczku nie dodają jej uroku :( Quote
SkarpetKa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ale z niej słodka gapa na tym zdjęciu :loveu: Biedna "poobijana" chudzinka, ale już tylko lepsze ją czeka!!! Quote
snuszak Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 na tym zdjęciu już wygląda dużo lepiej, dzięki za opiekę nad Sarą :) Quote
Maciek777 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 I 2 fotki ode mnie z wycieczki po okolicy:-) Quote
SkarpetKa Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Sara, kochanie ślicznie Ci pośród tych chabrów :loveu: Quote
Recommended Posts