Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SARA to duża sunia! Jest młoda, chętna na współpracę z człowiekiem jednak niczego nie została nauczona! Ma wielki potencjał i jeśli tylko ktos da jej szansę i dom odwdzięczy się całą sobą! Sara jest młoda, mądra i piękna.
Niestety nie ma kawałka ucha, może zostało odgryzione, a może stało się coś gorszego - nie wiemy! Sara czeka w przytulisku i wypatruje swojego człowieka!

Sara:
dscf4741w.jpg
Uploaded with ImageShack.us
dscf4748.jpg
dscf4758y.jpg
dscf4760h.jpg

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oj jak ona mi Aze przypomina. Nie jest agresywna. Niechetnie ale z pomocą pana Grzegorza dała sobie przerośnięte pazury obciąć. Lubi mizianie. Jest nieokrzesana, ale to kwestia pracy. W sumie przy tych wszystkich psiakach cięzko stwierdzić, bo wypuszczone z kojca na chwiile po prostu wykorzystują wiekszą przestrzeń by poszaleć.

Posted

sunia była dziś ze mną i Hania na spacerku, miła z niej panienka, odważna i chętna na smaczki Hani :)

czy ta sunia hienka (boks P4) ma wątek?? bo nie pamiętam i nie mogę znaleźć a też będą jej fotki

Posted

Może Tigra (bo ma pasy jak tygrysek) ? :)

To jest bardzo kochana sunia, w boksie energiczna, a na spacerku wcale nie była raptusowata, ale delikatna!
Mam dzisiejsze zdjęcia jej, Sary, Hamy i trójki szczeniątek, wieczorem wrzucę.

Posted

nieokrzesana?? Dorotka :mad::mad:

to kochana sunia, rewelacja, delikatna, nieśmiała, zastyga bez ruchy podczas głaskania, ideał!! teraz moja ulubienica, bo Tycjanek wcześniejszy numer 1 pojechał i mam nadzieję swojego pana nie zjadł :diabloti:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Trudno mi uwierzyć, że Sara, Tigra i Hama nadal nie mają domów...! :(
Słuchajcie, a dacie radę podmienić fotki Sary i Hamy na fundacyjnej stronie? Może to coś da...

• 3 weeks later...
Posted

What May NN napisał(a):
Sara w hoteliku..
przypominamy sunię!

Zgadza się!:-) (jestem tam opiekunem)
Wobec ludzi jest bardzo przyjacielska, a wobec innych psów to już gorzej:-(
Po jej wyglądzie widać, że swoje w życiu przeszła, ale teraz może być już tylko lepiej:-)

Posted

Boogie napisał(a):
Czyli szukamy domu bez innych zwierząt. Najwazniejsze, że do stosunek do ludzi potwierdzony :)

Raczej bez psów, a już na pewno bez suń. Jak reaguje na inne zwierzęta typu np koty, w hotelu nie mieliśmy okazji sprawdzić bo tu same psy, nie licząc saren i zajęcy na polach dookoła:-)